VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 juni 2009

Varmt,varmt, varmt

Klockan är 10.11 och jag sitter här med mitt te och skriver inlägg och svettas för de tär inte klokat vad det är varmt redan.Frukosten har jag inte ätit än eftersom jag var ute och dansade igår. Det blev himla sent för jag skulle skjutsa hem en gammal kompis och han skulle prata, prata hela tiden, och köpa korv efter korv innan vi kunde köra hem.

När jag väl kom hem var maken vaken och vi pratade en stund innan jag somnade och då var nog klockan halv 4. Men det är sommar och mycket ledigt så det känns ok ändå. Det var inte lika roligt som förra gången jag var ute och dansade, men det kanske var för att jag körde dit ensam utan en liten "förfest".Jag visste att jag skulle träffa kompisar där men det var lite tråkigt att köra dit själv.

Idag hhade jag tänkt att jag skulle gå på ett gympa pass hos friskis och svettis, men jag har bestämt mig för att jogga här hemma istället. Ikväll blir det av, tänkte jag. På fredag ska jag springa stadsloppet inne i stan på 5 km så jag måste hålla mig igång denna veckan före.

Mina barn har vart hos sin pappa nu en vecka och det börjar kännas inom mig. Nu kan det räcka tycker jag, fast jag vet att de ska vara där en vecka till, men min kropp vill ha lite kram och så från dem nu, så jag hoppas att denna veckan går fort och wips är de hemma igen.Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day CommentsCattis

1 kommentar:

Maria sa...

Vad duktig du är med ditt joggande :) Själv ska jag gå till beachen och lägga mig och läsa och säkert bränna upp mig, slår aldrig fel :)
Ha en underbar dag.
Kram