VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 4 juni 2009

Jag skickar den vidare.

Denna fina award fick jag i morse. Jag har bestämt vilka som jag skickar den vidare till.

Jenne - för att du precis har börjat blogga, för att du är min underbara dotter som skriver så fina texter, som berör på så många plan.

Elin- för att du redan vid 15-årsålder är fantastisk på att skriva, hur ska detta sluta? Du har en fin blogg och du är så motiverad i ditt skrivande. Du är en inspirationskälla för andra unga skribenter

Maria - för att du har inspirerat mig sedan jag hittade din blogg. Jag har börjat jogga och jag har hittat en ny favoritblogg som hjälper mig dagligen när jag har det tungt. Tack Maria.

Bloggullet - för att din blogg alltid gör mig glad. Du har en fantastiskt fin blogg och dina texter är så välskrivna.

Cicki - för att din blogg är så fin och innehåller mer än själva skrivandet. Jag älskar dina saker du själv designar och jag blir mycket inspirerad i mitt eget kreativa liv av din blogg.

4 kommentarer:

Maria sa...

Ååå tusen tack, vad glad jag blir :) Tack för dina fina ord :)
En sak jag undrar. Alla dom här utmaningarna, har sett fler som har det, alltså, vad kommer dom ifrån?? Förstår att det är en skrivgrej. Gillar själv att skriva fast att det kanske inte märks så mycket i den öppna bloggen :)
Massa kramar

Cicki sa...

Å så glad jag blir. Tack snälla du. Ska fundera under dagen vilka jag ska skicka den vidare till. Kram

Anonym sa...

Gud vad glad jag blev =) tack så jätte mycket!!! Jag ska också skicka den vidare!

Många kramar!

Bloggullet sa...

Tusen tack, jag tror knappast att det är sant att jag får en award av dig.
Jag blev så glad, särskilt över komplimangen om att min blogg är välskriven och att du gillar den.

Jag känner mig hedrad.
Massor med kramar till dig.