VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 15 juni 2009

Gympa premiär i tivoliparken

Idag blir det lite jobb, lite utbildning inför somamrjobbet och sedan gympa. Det är premiär för utomhusgympan idag och jag ska dit. Det ska bli hur roligt som helst.

Jag känner mig lite seg idag, men jag hoppas att jag kommer igång så småningom. Solen skiner och det känns bra även om det blåser lite. Allt är ju bättre än kyla och reg.

Cattis

1 kommentar:

Bloggullet sa...

Oftast blir man piggare när man rör på sig. Om man bara orkar.;0)

Jag kan inte göra inlägg eller svara på kommentarer på min blogg, och jag vill ju skriva något där. Blogger är tröttsamma.
Så nu gör jag en bloggrunda hos mina bloggkompisar så ni inte tror att jag pausar.;0)
Kram