VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 18 juni 2009

Midsommarafton i morgon,

Jag är lite rastlös idag. När jag har folk omkring mig hela tiden har jag svårt att göra det jag ska när de har försvunnit. Jag vill göra mina sysslor på förmiddagen och när inte det fungerar blir det inget av det under resten av dagen heller.

Nästa vecka åker mina flickor till sin pappa och ska vara där i 14 dagar. Då kommer jag att få mycket gjort det vet jag. Jag låter helgen gå ochs edan har jag samlat energi så mycket att jag jobbar nästa vecka här hemma. Nästa lördag är det dans igen och jag vill verkligen dit. Det återstår att se om jag hamnar där.

Ha en skön kväll.

Cattis

Inga kommentarer: