VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 1 juni 2009

Tack

Tack för alla fina kommentarer jag får om mina utmaningar. De gör gott inombords kan ni tro. De tentorna jag skriver handlar en del om skrivandets funktioner för oss/eleverna. Hur skrivandet främjar tänkandet osv. Det har varit rätt roligt att få skriva om någon som man brinner så mycket för. Därför gör det extra gott inombords när ni gillar det jag skriver.

När mamma var här och lämnade barnen för någon helg sedan hade hon ju med sig saker till mig som städar ur sitt liv. Hon hade även en säck med gamla kläder som vi skulle ge polackerna som vi känner. Idag när jag tittade på den säcken hade den gått sönder och längst ner stack en bit av en kofta ut som jag har stickat till henne för några år sedan. Alla ni som vet hur lång tid det tar att sticka en kofta med stickor 5 i storlek L förstår att det känns när den inte är önskvärd i mammas liv längre. Det känns tungt just nu kan ni tro.

Jag sitter och väntar på min underbara syster som ska läsa igenom tentorna innan jag mailar in dem. I eftermiddag ska jag köra till en annan underbar vän och gå på möte med henne ikväll. Hon ska resa bort nästa vecka i tre veckor så jag vill passa på att träffa henne idag.Det ska bli mycket skönt att få komma hemifrån faktiskt.

Hoppas ni njuter i solen.

Cattis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt det där med tröjan. Jag kan känna så om jag gör något i slöjden och tar hem det, men min mamma tjatar alltid om att det är så fint (vilket det antagligen inte ens är) . Men glad blir både hon och jag iallafall. helt klart deppit för dig, det förstår jag dig till 100 %.

Skönt när solen skiner fram =)

kram!

Anneli sa...

Har varit lite internet frånvarande, läste just din utmaning om en mamma. Jag började gråta, det är precis som att du har skrivt mina tankar och drömmar.

Vet inte vad jag säga om din mamma, mer än, du har det så oändligt mycket bättre utan henne. Och hon förtjänar inte dig!

Kram på dig!

Anneli sa...

Helt rätt att ta till vara på de bra dagarna och ta fram när man har dåliga, det ska jag försöka komma ihåg.

Jag hoppas verkligen att du får fler fantastiska dagar, du om någon är värd det!