VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 29 juni 2009

Mattes älskling är nyfriserad

Ni som har följt min blogg vet hur mycket jag har haft att göra under våren och en som blivit lidande är min lilla älsklings frisyr.Så här såg hon ut tills för en vecka sedan. Hon har aldrig varit så långhårig. Hon är inte trimmad sedan november förra året och egentligen ska jag trimma henne en gång i kvartalet. Resultatet blev att jag trimmade ner henne totalt


Helt fel, egentligen, för hon har bara ullhåret kvar nu, men jag tänkte vårda pälsen nu och trimma henne igen om två månader och sedan bygga upp pälslagren under hösten.

Tur att hunden inte är som hennes matte är när matte blir missnöjd med frisyern, då blir hon depp några dagar. Men inte Gina, hon är lika glad ändå och hennes matte älskar henne lika mycket fast frisyren inte är den vackraste.

2 kommentarer:

Maria sa...

naw, vacker som en dag :)
kram

Unknown sa...

Så söt! Men Sigge är sötast :D)