VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 26 juni 2009

utmaning 177- om att sitta fast

Varje morgon verkar jag ha klister i rumpan när jag satt mig framför datorn. Jag är fast. Fast vid facebook, min egen blogg, andras bloggar, skrivpuff m.m m.m. Jag älskar det. Det får mig att vakna till liv varje morgon. Jag älskar att läsa och som alla vet älskar jag att skriva.

Idag var jag otroligt seg och trött när jag vaknade och blev lite orolig över hur denna dagen ska bli, men nu har jag druckit två koppar te, laddat över fler bilder i mitt renoveringsalbum på facebook och nu skriver jag utmaningen och det känns redan mycket bättre. Allt tack vare att jag fastnar vid datorn när jag väl sätter mig här.

Tacksamheten flödar för mig idag när det gäller kärleken till dessa skrivövningar som får mig att må så bra varje dag.

Cattis

4 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

God morgon! Du slog mig med en minut. Jag har också gärna lätt att fastna framför datorn men nu ska ja strax ut på en skogpromenad så jag fick ta väsentligheterna först. Ha' en bra dag!

Drumalex sa...

Det är konstigt att en sådan liten mening "skriv om att sitta fast" kan ge så mycket energi.

Anitha Östlund Meijer sa...

Vem fastnar INTE framför datorn?
Den har man ju blivit totalberoende av efter att jag börjat blogga. Innan kunde jag sitta där då och då.
Men, det ger ju resultat och man lär sig massor.
Ha det gott

Siestri sa...

..min son sa att köket bloggar igen när jag bara skriver och skriver. Har ditt kök bloggat igen? Det blir så fint ditt kök, vi ska renovera vårt någongång...