VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 25 juni 2009


Friends Comments

Spicecomments.com - Friends Comments

1 kommentar:

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Hej! Roligt att du läser min blogg, det blir jag glad för. Ska försöka att skriva av mig lite där eftersom jag måste bearbeta vissa saker. Vissa dagar går det bra att skriva men i bland så orkar jag bara med att leva här och nu. tar en dag i taget med allt.Känner inte en människa här på ön än, men jag har fått lite vikariat inom mitt yrke här så det kommer väl lite i sänder. Det är ju så att jag måste bygga upp ett helt nytt liv här med arbete vänner och allt så det tar sin tid och det får det göra.