VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 17 juni 2009

Tidig morgon igen

Jaha, då sitter jag här då en tidig morgon, men idag gör det faktiskt ingenting att jag vaknade tidigt. Det är så skönt att få sitta här ensam med mina tankar, datorn och min tekopp.

Jag njuter för fulla muggar av mitt sommarlov, men jag har inte riktigt kommit igång med det jag vill. Jag vill städa och få ordning på en massa saker här, allt det som jag inte hunnit under våren. Jag vet att jag kommer att hinna det med. Nästa vecka jobbar jag bara en natt och mina flickor åker på två veckors semester med sin pappa så jag vet att då kommer jag att få saker gjorda.

Idag ska jag på ytterligare en utbildning som har med mitt sommarjobb att göra. Jag ska vara iväg under hela förmiddagen och ikväll blir det ett alanon möte (12-stegsprogram - en självhjälpsgrupp för anhöriga till alkoholister).

Mina döttrar njuter för fulla muggar av sitt sommarlov, det är kompisar hela tiden för dem bägge två. Det är helt underbart för mig att se deras lyckliga ögon glittra varje dag.

Nu ska jag ta mig an dagens utmaning från skrivpuff.

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: