VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 14 juni 2009

Jag kan fortfarande dansa

Oh, vilken kväll det var igår. Jag dansade nästan varje dans och jag skrattade hela kvällen. Det känns så gott inombords att få ha varit med om denna kväll. Jag har fått många insikter denna helg. Jag har kommit på att jag blir inte piggare av att stanna hemma hela tiden när jag är trött om jag kan byta det mot att skratta mycket.

Jag måste tillåta mig att åka iväg till roliga människor som jag trivs med och skratta mera för då kommer jag att bli piggare och orka mer här hemma.

Jag var inte i säng förrän halv 3 men jag lyckades faktist sova till halv 9 och det känns bara bra. Jag träffade en kompis där igår som jag lärde känna när jag var 15 år. Vi dansade otroligt mycket och skrattade ännu mer. Han var rätt onykter och när vi sa hej då sa han till mig "Du är ju kass nykter" Jag bara skrattar för han är så rolig och go. Mina kompisar som jag var där med stod och väntade så jag orkade inte stanna för att få hans mobilnummer och då fick jag den kommentaren.

Tänk, vilken skillnad på tonen i ett inlägg när jag varit trött och ledsen jämfört med idag när jag är trött men full av glädje efter dansen igår. Jag har konstaterat att det måste bli mera dans i mitt liv nu. Jag har dansat otroligt mycket ända sedan jag var barn och nu måste jag tillföra den glädjen i mitt liv igen.

Cattis

3 kommentarer:

Maria sa...

Shake the body babe ;)
Att skratta och ha roligt är nog den bästa medicinen.

Tack för kommentaren. Ska göra mitt bästa :)
Kram

UllaJohanna sa...

Härligt inlägg :-)!

Det är jättenyttigt att skratta och får man dansa dessutom måste lyckan vara rätt så fullkommlig!

Kramen!

Anneli sa...

Vad härligt att du hittat tillbaka till dansen och fått en kväll fylld av skratt och glädje :).

Håller helt med om att man inte ska slösa tid och energi på dumma människor. I kampen om att bli friskt finns det inte utrymmer för dom, det ska jsg komma ihåg.
Kram