VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 6 juni 2009

Är så trött just idag på nationaldagen

Varför kan jag inte få vara pigg?

Jag var pigg en stund i morse men sedan blev jag trött och det är väl i och för sig inte så konstigt eftersom jag jobbat två kvällar denna vecka och jag brukar inte jobba så många timmar i sträck.

MEN det är så fruktansvärt tråkigt att vara trött. Jag hatar det.

Snart ringer syrran och jag ska köra ett bord till henne som jag lånade när jag hade fest. Jag ska till stan och lämna tillbaka filmer som jag lånat, sedan får det nog bli soffan tror jag. Kanske jag är piggare i morgon.

Ha en bra kväll.

Cattis

2 kommentarer:

Bloggullet sa...

Jag känner exakt som du, jag var pigg imorse och sen blev jag trött igen.
Jag hoppas att vi är piggare imorgon.
Ha en skön helg.
Kramar

Angélique Morgonöga sa...

Ja visst blir man trött på att bli trött. Jag är också utbränd på väg tillbaka - kämpar med att få igång vardagen just nu. Minsta lilla anstränging så däckar kroppen. Men skam den som ger sig - detta s k a jag gå igenom. Du är ett fint föredöme! *varm kram*