VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 10 juni 2009

Nu ska jag skriva på min bok.

Jag har jobbat i natt, sovit fyra timmar och sedan gick det inte mer. Jag ska ta det lugnt idag och när min dotter och syster ska dansa ska jag handla på maxi. Sedan blir det sängen igen och jag hoppas att jag kan vila lite till inför nästa natt.

Jag kom precis på att idag ska jag börja skriva på boken igen, så nu ska jag gå ner i källaren och mysa till det i soffan med skrivboken, datorn och mina tankar.

Det blev en konstigt härlig känsla inombords när jag kom på att jag kan börja skriva nu i eftermiddag Härligt härligt.

Cattis

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad ambitiös du är. Önskar jag vore lika ambitiös med min framtida bok. Men det känns inte lika motiverande när jag ändå inte kan ge ut någon i dagsläget, känske inte än om många år :(
Kram

Maria sa...

Jo vet att det tar tid så kanske får sätta igång. Jag vet ju exakt vad jag vill skriva om, en självbiografi. Oftast blir det jättebra i början eller vissa stycken och sen däremelan så blir det inte alls lika bra.
Jag har typ asmycket som jag har skrivit men inte på ett och samma ställe liksom och sen har jag skrivit och inte blivit nöjd och börjat om men jag har aldrig kastat något så allt finns i en enda röra :S
Har en liten tanke på nu hur jag kan börja för början är nästan svårast. Skrev en början för en tid sedan som jag blev nöjd med, men jag har ju blivit nöjd så många gånger förut men så har jag börjat om efter en tid i alla fall.

Kram

Ann-Catrin sa...

Vad härligt Cattis. Jag förstår din känsla när inspirationen kommer. Ha' det så jättebra och Lycka till!