VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 23 juni 2009

Hunden har ätit upp min tandskena och kissat i sängen

Sitter här inne när solen skiner ute och känner mig seg, det är jag det just nu.

Jag har jobbat inatt och sovit i förmiddag, men inte riktigt kommit igång än. Jag ska äta lunch och sedan gå ut med hundarna men de sover än, trötta av värmen.

När jag komm hem i morse hade min lilla "älskling" ätit sönder en av mina två tandskenor. 2500kr. Kul. Jag köpte en ny för ett år sedan,men tandläkaren tyckte att den satt för löst så jag fick en ny. Den nya tycker jag sitter för hårt så jag har använt den gamla. Tills igår, eftersom hunden har ätit sönder den.

Inte nog med det, när jag skulle krypa ner i sängen var det blött!!! hennes blåsa hade svämmat över och hon hade kissat i sängen. TRIST!! när jag bara ville sova efter ett nattpass. Det händer inte särskilt ofta, men det är trist när det händer, men det är vårt fel för hon har blivit rastad för lite så det hjälper inte att skälla på henne när det är vårt fel.

Jag gympade igår och bestämde mig för att köpa årskort på friskis och svettis till hösten. Det är inte särskilt dyrt så om jag inte tränar så ofta gör det inte så mycket. De ska starta upp jogginpass oxå till hösten och det passar ju mig eftersom min dröm fortfarande är London Marathon 2012.

Ha en bra dag i solen

Cattis

1 kommentar:

Lisa sa...

Hej!

Du har en nalle att hämta hos mig. Kram Lisa