VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 3 juni 2009

Dags att börja sommarjobba

Dagen är grå och jag känner mig lika grå, men ändå är det något spännande som ska hända. Jag ska till mitt sommarjobb idag och det ska bli kul att se hur det fungerar. Jag har förmiddagen fri hemma och det känns bra , för då kan jag jogga och plugga och ta det lugnt när jag behöver det.

Idag ska jag även ta mig tid att skriva utmaningen. Jag älskar dem och tycker att de ger mig så mycket i mitt skrivande.

Hoppas ni får en bra dag.

Cattis

Inga kommentarer: