VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 12 juni 2009

Student och snart inlägg nummer 300.

Idag är det skolavslutning och student här hos oss i vår lilla stad. Jag ska böra dagen med att förgylla min systerdotter Amandas dag.Hennes föräldrar jobbar och hon har fällt några tårar över detta men torkade dem när hon fick reda på att moster ställer upp.

Jag ska dit med mina döttrar, för de går på samma skola som Amanda fast i andra änden av skolan. Efter de fina sommarsångerna blir det kvantum och så köper vi fika med oss hem där.

I eftermiddag ska jag till ett gymnasium och gratulera två näskusiner till mig. Den ena ska jag,syrran och våra barn åka till ikväll på studentfest och det ser jag framemot.

Det kommer även att bli skrivet några rader i boken, det känner jag att jag vill och hinner.

Jag var uppe i skogen i går eftermiddag med hundarna i en och halv timme och det är jag oerhört tacksam för idag när det regnar på detta vis som det gör här hos oss idag, för de kommer att sova gott även om de inte får gå några långa rundor.

Ha en bra dag och jag hoppas ni får mindre regn än vi får.

Cattis

Inga kommentarer: