VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 27 juni 2009

Bokmässan - here I come


Saturday Comments

Spicecomments.com - Saturday Comments
God morgon,

Jag har precis bokat tågbiljett till Göteborg när bokmässan är där i september. Jag har en kompis där uppe som jag inte varit och hälsat på någongång, det är bara hon som varit hos mig, men nu är det dags.

Jag har haft min gulliga systerdotter hos mig i natt och det har varit jättemysigt. Hennes lillebror var med tills vi skulle sova, då kommer det fram en ynklig liten röst som säger att han vill till sin mamma. Då ringer vi henne och han åker hem till henne igen.Vi vet att det blir så, men vi låter han göra som han vill hela kvällen, vi låtsas som om viska sova tillsammans allihopa och när han inte vill får han åka hem med sig.

Nu är det hennes tur att sitta vid datorn så jag skriver inte mer nu, men det kommer mer under dagen.

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med bokmässa! :)

Vet inte om du har hört/läst att jag har tagit "semester-stängt" nu från skrivpuffen och bloggen. För ett tag iaf :) Kommer tillbaka till hösten. Men jag kommer fortsätta att läsa din blogg under sommaren ;)

Kramar till dig!

Robert W sa...

Hej Cattis!

Vilken/vilka dagar ska du vara på bokmässan?