VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 19 juni 2009

Midsommarafton och solen skiner

God morgon, det är midsommaraftons morgon och klockan är snart 7. Jag ska gå en morgonpromenad med hundarna innan jag kör tillamxi och handlar lite. Det känns skönt att det är midsommarafton idag, men mindre roligt att jag ska köra och jobba i natt, men jag har själv valt det för att jag vill tjäna pengarna så jag får räkna dem under natten om det blir jobbigt. Det tror jag inte att det blir för kommer jag bara väl dit så kommer det att gå bra, är jag övertyad om.

Igårkväll var jag på ett ACOA-möte med syrran ACoA står för Adult Children of Alkoholics. Det varett fantastiskt möte som vanligt och jag var full av energi när jag kom hem. Jag plockade fram det lilla barnen inom mig och hoppade lie på studsmattan med min yngsta dotter och hennes bästis.


Min favorit tröja... som ni kanske kan förstå

Min yngsta dotter har roligt


Bästa kompisen showar för oss.

Tillsammans med dessa båda flickor kan jag verkligen vara det lilla barnet som inte kommer fram så ofta. Min dotter tycker inte att jag är pinsam när hon är med Madde, och då släpper jag loss. Det är så skönt och befriande att få tramsa sig ibland och det har jag gjort med dessa tjejer hela dagen igår.

Jag hoppas innerligt att det inte blir så mycket regn idag för jag känner verkligen för att få vara ute med barnen. Vi ska till syrran i eftermiddag och då vill jag leka med barnen utomhus och jag hoppas det blir så.

Ha en skön midsommar

Cattis

Inga kommentarer: