VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 juni 2009

Utmaning 179 - att förändra

Idag är jag inte rädd för att förändra saker i mitt liv. Det var jag tidigare, men sedan jag blev sjuk -02 har jag blivit tvungen att förändra mitt liv hela tiden för att jag ska få må bra och bli frisk.

Det började med vila, vila och åter vila. Det var ingenting som jag lätt ville och kunde förändra i mitt liv när jag var van vid ett högt tempo, men jag blev tvungen eftersom kroppen sa att det var vad den behövde.

När kroppen fått vila i över två år och mitt psykiska mående inte var särskilt bra kom nästa stora förändring. Sluta att äta och dricka allt med socker i. Då hände det som jag längtat efter i hela mitt liv, jag fick känna verklig lycka. Detta var för tre år sedan och den lycka jag har inom mig blir bara bättre och bättre.

Nästa stora och mest påtagliga förändringen var när jag kände mig tvungen att ta avstånd från min pappas drickande för att rädda mig själv. Tyvärr resulterade det att han valde spriten och mamma valde honom. Men för att få det lugnet som jag anser att jag är värd att ha inom mig var det tvunget att göra den förändringen.

Idag gör jag små förändringar hela tiden känns det som, många är jobbiga, men de flesta gör jag med glädje för mig och mina nära och kära.

De stora förändringarna vill jag inte på något vis vara utan för de är de som har gjort mig till den jag är idag och jag gillar mig själv som jag är idag.

Ha en skön dag i solen

Cattis

3 kommentarer:

Unknown sa...

Att komma till insikt och inse att man är värdefull och att då kanse vara tvungen att förändra saker och ting, stora som små för att få ett eget liv med kvalité...det har du tydligen gjort...lycka till i fortsättningen med ditt liv! Kram

Drumalex sa...

Det finns hopp för oss andra när du visar att det går att komma tillbaka och bli lycklig.

Maria sa...

Att förändras är underbart tycker jag, i alla fall om förändringen är positiv. Jag vill förändras hela tiden :)
Bra jobbat! GO GIRL! :)
Kram