VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 29 juni 2009

Jobbat klart och klockan är 9

Mitt jobb är fantastiskt, jag kan välja när jag vill jobba och idag gick jag upp halv 6 och var klar halv 9. Nu har jag hela dagen till mina egna påhitt.

Jag ska ha min goding Alexander här idag, min älskade systerson. Hans mamma jobbar och hans pappa sover för att han har jobbat i natt. Hans dagis stängde och då tyckte vi att det var synd om honom att vara på ett annat dagis en dag innan pappa ska ha semester med dem, så då ryckte moster in.

Jag är rätt trött i kroppen idag och ska inte gympa ikväll utan jag joggar mina 4 km i morgon istället. Det är himla bra att skriva om min jogging här för då vet jag att det måste bli av eftersom jag har skrivit ner det.

Nu ska jag och gossen ner i soffan för jag ska vila lite och han får ha tvn som barnvakt.

Utmaningen kommer, kommer kanske inte, jag får se hur mycket orken är med mig idag.

ha det gott i solen.

Cattis

Inga kommentarer: