VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 juni 2009

Proffset hjälper till

Idag har jag varit hos underbaraste Jenny och hennes barn. Hon ville ha hjälp med sin nya babybjörn av mig - proffset. Sr själva hur duktig jag är när jag satt den på henne.


Det gick bättre så när jag hade justerat lite satt den som den skulle.

Denna lille gosse är 2,5 vecka gammal och när han hade ätit lade mamma Jenny honom i sin säng och det tog inte många minutrar förrän han såg ut så här.Det är så gott att ha vänner i min omgivning som vill ha små barn för då får jag min dos av detta goda utan att skaffa själv. Jag kan hålla dem, pussa på dem och sedan gå hem och göra det jag gjort i några år. Ta hand om mig själv.Tror nog att jag måste till Melvin på torsdag igen. Det är så gott den lille.

Nu ska jag ladda inför natten med mina gamlingar, jag har såklart inte sovit något ikväll, men jag hoppas att tjejerna jag ska jobba med hjälper mig att hålla mig vaken.

Ha en bra natt,

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Ååååå så gosig och söt *vill också ha*. Men ibland får jag nog ge upp det där med barn :(
Hopaps du får en god natt.
Kram