VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 8 juni 2009

Helt plötsligt fick jag sommarlov

Jaha, då var det sommarlov för mig då. Jag skulle åkt till skolan i morgon för att opponera på kompisens två tentor och hon skulle opponerat på mina, dvs tyckt till om den andres tentor. Ifrågasatt saker osv. Hon har brutit handleden och måste röntgas i morgon samt bli tittad på av en specialist. Så helt plötsligt är det somamrlov för mig.

Det känns bara bra, nu ska jag ta mig an att städa och ta hand om en massa papper som är viktiga.

Jag önskar att jag får reda på om tentorna är godkända innan augusti, men om jag inte får så får det vara så då. Nu ska jag njuta av sommaren (det ska bli 3 grader i natt) och klä mig riktigt varmt så jag slipper frysa.

Ha det bra

Cattis

Inga kommentarer: