VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 5 juni 2009

Nu har vi larmat

God morgon,

Natten blev orolig och jag kom i säng sent för maken kom hem sent från jobbet. Vi började prata och jag berättade att det varit en lastbil utanför vårt hus och 2 gubbar gick och tittade på vår gård innan de körde igen. Jag tog reg nr, men när svågern kollade det tillhörde det en vanlig personbil inte en lastbil.

Allt blev ännu skummare. Vi bor utmed en trafikerad väg så gården är utsatt. Vi har blivit av med en del saker genom åren,men vi vill inte bli av med mer nu. Nu kommer vi till att ha larmat alltid och jag som är hemma mycket ska hålla koll på denna lastbil och se om den kommer fler gånger. Lite mysko är det, faktiskt.

Idag ska jag gå bredvid på sommarjobbet igen, men kroppen behöver mer vila innan det kan ske så efter frukosten kryper jag ner under täcket igen. Jag få se om det blir en utmaning idag eller om det får vänta tills i morgon.

Idag ska min rockdotter på Sweden Rock Festival med sin pappa och styvvmamma. Jag hoppas att det blir så roligt som hon har förväntat sig att det ska bli.

Hoppas ni andra får en bra dag.

Cattis

2 kommentarer:

Cicki sa...

Vad läskigt. Tur att du tänkte på att ta regnumret. Hoppas ni slipper se de fler gånger.

Hanna sa...

hu vad läskigt...