VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 24 juni 2009

Har sökt en skrivarkurs på högskolan

Jag har knappt något jobb som ger någon lön så jag har tänkt under ett par dagar att jag kan plugga mer. Nu har jag sökt en kurs om skriva och berätta för barn och ungdomar. Den är på distans och 25%. Det passar mig som hand i handsken. Till våren ska jag nog plugga på heltid, jag får se vad jag hittar för kurs som kan passa mig att läsa samtidigt som min lärarutbildning.Det är en härlig känsla att orka igen. Den trodde jag inte att den skulle komma tillbaka.

Solen skiner idag med och det kommer att bli riktigt varmt, men jag måste städa inomhus för killarna kommer och fixar köket i morgon. Efter det ska ni får se bilder på mitt fina kök.

Idag har jag betalat in anmälningsavgiften till loppet jag ska springa nästa fredag. Jag ska iväg och gympa ikväll igen. Kroppen orkar mer än jag trodde så det ska nog gå bra.

Wednesday Comments

Spicecomments.com - Wednesday Comments


Hoppas ni njuter i solen.

Cattis

4 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Trevligt morgoninlägg. Lycka till med kursen. Det är kul med inspiration. Jag fick mycket energi efter Creative writing's seminariehelg i London.

Bloggullet sa...

Tack så oerhört för awarden, jag blir alltid glad för sånt.

När det gäller skrivarkurser så hag jag också sökt till en sån på högskolan, ska bli spännande att se om jag kommer in.
Ha det bra.
Kramar

Angélique Morgonöga sa...

TACK för NalleAward'en - va rar du är!
Spännande med skrivkurs - uj va avis' jag blir! Hoppas det går superbra för dej!

Soliga kramar i massor!!!

Mitt Nya Liv På Ön 2009 sa...

Hej! Kom på hur man ställdein tiden. Gå in på formatering som du har bland inställningarna och ändra på tidzonen.Min stod på stillahavstid så jag ändrade bara till Stockholmstid.