VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 4 juni 2009

JAG HAR FÅTT EN AWARD!!

Jag vaknade och gjorde som jag brukar: jag kopplade uppmig på nätet och började kolla mina sidor. Jag hittade ett meddelande på min blogg om att jag hade något att hämta hos "L" - ett djupt sår.

Hon skrev Cattis: För att du har en så personlig och trevlig blogg.Att du tycker om att skriva det märks på sättet du skriver. Längtar tills boken är klar och jag får krypa upp i soffan och läsa den.

Dagen kunde inte börjat bättre, Tack "L"

Nu ska jag fundera ut vilka fem som jag ska skicka den vidare till.

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: