VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 24 juni 2009

Utmaning 175 -det som skrämmer

Sara sitter på sängkanten och har tusen fjärilar i magen. Hon tittar på förlovningsringen på fingret och känner ingen glädje, bara olusthet. Det känns inte rätt, det känns inte bra, tänker hon. Varför var de så snabba med att köpa ringar, hon och Lars? Kvällen ute i lördags när hon var själv och träffade Henrik igen gjorde det inte bättre precis. Han var rätt onykter men han lyckades ändå förmedla vad han kände och har känt för henne sedan de träffades för 15 år sedan.

Denna kärlek som varar för vissa på avstånd trodde hon inte fanns, men det verkar ju så eftersom Henrik säger att han vill leva med henne. Vågar jag? tänke Sara.

Detta är en skrämmande tanke att försöka tala om för Lars att de inte kan vara förlovade, vilken tur att de inte har flyttat ihop än. Hon är rädd, rädd för alla känslor som stormar runt i magen, bröstet och hjärnan just nu. Det stormar i hela kroppen. Kärleken till Henrik kanske är den hon har längtat efter i alla år som hon inte verkar finna eftersom hon inte kan stagda sig riktigt och när hon tänker efter har ju inte Henrik gjort det heller.

Hur skrämmande det än är måste hon prata med Lars ikväll och Henrik i morgon. Hur framtiden vet hon inget om, men just idag måste hon bryta förlovningen, hur skrämmande det än känns att berätta det för Lars.

Cattis

5 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Mycket bra text om känslor.

Drumalex sa...

befinner mig i det landskap du målar upp, bra skrivet.

Anitha Östlund Meijer sa...

Superbra skrivet. Man riktigt känner ångesten genom skriften.

Siestri sa...

Bra skrivet det känns som man börjar känna dessa karaktärer. Väntar med spänning på fortsättningen....en sommarläsning? Kul ide att ta dagens skrivpuff och göra olika scener.

Josefine sa...

Skrämmande text, väldigt bra formulerat tycker jag! Superbra! :) Kram på dig!