VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 juni 2009

Utmaning 160 Ord på D

Damer

Drömmer

Doftar

Dans

DagÄntligen var det dags för dans för oss damer idag. Som jag hade längtat efter denna dagen. Jag har stått framför spegeln i flera timmar för att jag skulle vara en så lockande danspartner som möjligt för männen som skulle vara där. Håret ligger fint där det ska. Dansskorna är påsnörade på mina stora fötter. Det är tur att jag har så lätt för att röra på mig, för hade man tittat på mina fötter hade man nog undrat om jag överhuvudtaget kunde ta några danssteg.

Jag står och spanar lite försiktigt, för jag vill inte se ut som en alltför hungrig dam som väntar på att få dansa. Det har inte kommit så många karlar än, men de kommer och jag väntar gärna. Det finns inget bättre än när en snygg, lång karl kommer och bjuder upp till dans. När jag lägger min kind mot hans och får känna doften av hans rakvatten. Oh, då njuter jag.

Dessa danskväller drömmer jag om varje dag från det jag går härifrån tills jag kommer hit igen. Detta är livet för mig. Jag behöver inte ha en karl som inte lägger ner toalocket, som inte lägger sin tvätt där jag vill att den ska vara eller inte kan torka av sina frukostsmulor. Nej, jag är fullkomligt nöjd med att få dansa med en karl som verkligen kan dansa samtidigt som han doftar gott. Det är vad jag vill ha ut av livet.

Cattis

4 kommentarer:

malix sa...

fint, skrivet
ibland önskar jag att jag kunde dansa kanske inte för karlen utan mera för att klura ut rörelserna. Men vi kan inte vara bra på allt.....

Angélique Morgonöga sa...

åh, vilken härlig historia !

Lisette sa...

Svar: Tack så mkt :)

Väldigt fin text själv du.

Anonym sa...

Vilken fin text Cattis! =)