VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 8 juni 2009

Måste arbeta lite till idag.

Jag sitter här nyduschad och med en kopp te. Det känns mycket bra faktiskt. Jag har sovit mycket dåligt inatt, men ändå mår jag bra. Det känns skönt att skriva det oxå, eftersom det varit mycket trötta tankar ett tag.

Jag har varit ute och jobbat ett tag i dag och då fick jag ett samtal som blev ett långt och fint samtal. Så fort jag sagt hej då till den tjejen ringde det igen och då fick jag förfrågan om jag ville träffa henne och gå på ett möte ikväll. Det ville jag. Det känns jättebra. vi ska på ett AA möte och jag har inte varit på AA-möte sedan i julas så det ska bli trevligt att komma dit.

Jag måste bara jobba några minuter innan jag åker iväg, jag måste skriva fakturor idag med. Jag måste. Det är alltid tungt att göra en annan arbetsuppgift när jag klarat av en annan, fast jag inte har jobbat så många timmar, men jag har svårt att ta tag i andra arbetsuppgifter.

Det var en trevlig utmaning idag från skrivpuff. Att skriva om vänskap. Det var skönt att skriva om något kärleksfullt efter allt trånande efter kärlek som jag gjort i de senaste övningarna.

Jag gillar de skrivövningarna skarpt och jag tycker de ger mig otroligt mycket. Mer energi och mer kraft att göra annat blir det efter jag skrivit dem.

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Denna utrmaning ser jag fram emot att ta mig an, såna gillar jag :) Ska dock göra det senare för ska snart träna. Härligt med såna vänner, såna ska man ta tillvara på :)
Kram