VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 22 juni 2009

Tack till er alla


Thanks Comments

Spicecomments.com - Thanks CommentsJag vill bara tacka alla ni som läser min blogg antingen ni bara läser den eller läser och kommenterar. Jag är glad för er alla. Jag hoppas att den ger er något. Det ena ger det andra med bloggandet tycker jag. Jag bloggar och jag facebookar och jag hamnar hos den ena efter den andra bloggen och det är så häftigt att få uppleva detta och jag känner tacksamhet över denna världen oxå. Inte bara den utanför datorn som är min viktigaste värld med min familj och mina reality vänner utan ni i cybervärlden betyder oxå mycket för mig.

Tack.

1 kommentar:

Maria sa...

Ja vad hade man gjort utan datorn och internet där man träffar så underbara människor :)
Är glad att jag har dig oxå :)
Kram