VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 10 juni 2009

Tentorna behöver inte kompletteras

Jag har mailat min ämnesansvarige och frågat om eventuella kompletteringar. Jag fick svar idag att det inte är aktuellt men betyget får jag i augusti efter de muntliga diskussionerna. Alltså Jag är godkänd. Hur gott som helst. Det ska jag leva på hela natten när jag jobbar med de senila gamlingarna efter 4 timmars sömn idag. När det känns tungt ska jag plocka fram dessa härliga känslor att jag klarat ett helt års studier efter min utbrändhet utan omtentor.

Det är stort för mig som varken kunde läsa eller skriva för 6 år sedan. Jag kunde inte hjälpa min äldsta dotter med hennes mattetal i årskurs två och nu har jag pluggat och jobbat ett år och klarat det. Det stärker mig otroligt mycket.

Jag har påbörjat tre scener i boken och det är som jag trott att det skulle vara. Orden bara fastnar på pappret hur enkelt som helst. Det kommer att bli en bra sommar det känner jag på mig.

Cattis

2 kommentarer:

Maria sa...

Shit vad duktig du är. Stora framsteg antar jag :) SDu förtjänar det bästa och alla framsteg och framgångar du kan få.
Önskar att mina ord kunde komma lika lätt och naturligt, men det aknske släpper för mig också någon gång :)
Fotboll nu! Nu skulle du vart här, sverige leder med 1-0 fast dom spelar inge vidare bra. Med tanke på att sverige har vunnit över malta med både 17-0 och 6-0 så är inte 1-0 godkänt. Men en halvlek kvar :)
Kram

Angélique Morgonöga sa...

jag håller med ovan - du är en framgångssaga - keep up the good work! *varm kram*
Vi borde alla säga oftare till vår spegelbild "Jag är bäst" (citat Tingeling-killen)