VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 19 juni 2009

Utmaning 170 ett midsommarminneSingel och midsommar. Det har jag varit några gånger. Mina föräldrar hade en stuga i Skummeslöv innan. Det ligger några kilometer från Båstad. Den köptes när jag var 16 år så där har det varit många fester i den stugan under årens lopp.

En midsommar åkte vi dit ett gäng tjejer. Solen sken på oss hela midsommarafton och vi satte upp tält i trädgården och firade hela dagen lång med mina föräldrar och deras släktingar. Jag gjorde mig en fin midsommarkrans och alla trivdes. Vi dansade på altanen och skrattade hela dagen. Vi tjejer avslutade kvällen på Madison, ett disco inne i Båstad. Det var hur roligt som helst. Jag kommer ihåg att jag körde så jag måste ha varit 19 år vid denna tidpunkt. Jag tror vi var fem tjejer som åkte in och dansade och vi blev uppbjudan hela kvällen och alla hade hur roligt som helst.

Det är härligt att sitta och tänka tillbaka på den tiden då livet kändes mer bekymmersfritt än det gör idag. Allt kretsade kring att träffa tjejerna och ha så roligt som möjligt.

Hoppas solen skiner på oss idag som den gjorde på mig midsommarafton för 21 år sedan.

Cattis

6 kommentarer:

Miss G sa...

Glad midsommar och tack för alla dina texter!

Anonym sa...

Åh, låter härligt. Jag har många midsommrar framför mig, och förhoppningsvis ska jag tillbringa den med mina vänner lite längre fram. Det får bli släkten något år till *ler* . Tyvärr så regnade det precis, som du säkert märkte. Tur att vi hann plocka båra blommor. När vi hade kaffe paus (efter att vi satt upp tält) så började det regna. Men nu har det ju slutat, hoppas att solen hittar fram nu. Efter regn kommer ju solsken.

Glad midsommar! Kram från oss.

mysaan sa...

Glad midsommar (:

Bloggullet sa...

Jag önskar dig glad midsommar.
Kram

Anitha Östlund Meijer sa...

Tänk om man kunde få behålla ungdomens härlighet. Jag har faktiskt skrivit en dikt om det.
Här kommer den..

Ungdomsdagar svunnit
Med rastlös oro, fart och fläkt
Med kärlekslekar utan måsten
Med fast kropp och len hud
Saknar tiden då allt var möjligt
Saknar…

GLAD MIDSOMMAR

liselotte sa...

En härlig midsommar text där jag. Härliga minnen.
Kände igen min ungdom . Du träffade mitt i prick. En underbar tid som du beskrivit så fint.
Glad midsommar.