VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 17 juni 2009

Utmaning 168 - jag älskar mina påhitt

Mina påhitt är absolut de bästa påhitt som finns. Det säger jag och det säger absolut ingen annan, men det räcker väl med att just jag tycker att mina påhitt är de bästa. Ingen annan behöver gilla det jag gör för jag gör det jag gör för min skull och ingen annans. Jag hittar på alldeles för många saker, men jag gör det för att jag ska må bra. Jag ska må bra inombords och det ska sedan sprida sig så det syns utanpå oxå, Det gör det när jag får ett piggt och glatt ansikte med ögon som glittrar varje dag.

Mina ögon glittrar varje dag eftersom mina påhitt alltid ger mig glädje och lycka inombords.

Vad är det då jag hittar på som ger mig sådan lycka? Egentligen är det inga konstiga saker, jag bara lägger mig i sängen och låter fötterna klättra upp på väggen och rumpan ligger nära väggen, i denna ställning räknar jag flugorna i taket. Det är det ena påhittet jag brukar göra när ingen är hemma. Det andra som jag brukar göra är att när huset är tomt går jag in och lägger mig på golvet i sovrummet för att räkna dammtussarna under sängen. När jag gjort detta under några minuter blir jag så full i skratt att jag känner lyckoruset komma smygande inom mig. Detta vet ingen att jag gör flera gånger i veckan, men faktum är att det är dessa påhitt som ger mig glädje och lycka att orka allt det andra som jag bara måste göra varje dag.

Vilken tur att jag är så påhittig ;)

Cattis

8 kommentarer:

Siestri sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Siestri sa...

Vad glad jag blev av dina påhitt,hi.hi :)
PS: den tidigare kommentaren tog jag bort för det blev något fel på tangentbordet, så det var oläsligt.
Ha en bra dag.

Maria sa...

hejhej.
Du jag undrar en sak. Kan man se ip-adresser någonstans från den som har kommenterat på bloggen?
Och en annan sak: Jag skulle testa att skriva kommentar under ett inlägg, tog sen bort det så det står att inlägget är borttaget men det står fortfarande mitt namn. Ser att någon här har tagit bort kommentar och då står det med fetstil att kommehntaren är borttagen men där det står fet stil här där står det mitt namn och länken till min profil. Hur får man bort det då??
Kram

Efwa sa...

Vilka glädjefyllda påhitt! Det gäller att hitta glädjen i de små sakerna.
Ha en skön dag!

Anonym sa...

Vilken skrattkänsla jag fick när jag läste dina påhitt *fniss*

Roligt, och det verkar vara nyttigt för just dig själv, och det är så det ska vara =)

Kram!!

Moslan sa...

Hahah roligt jue

Maria sa...

Jag lyckades få bort hela kommentaren efter mycket om och men. Men det där med namnet fattar jag inte varför vissa får bort det och vissa inte. Om jag vill ta bort en kommentar som inte är lämplig så vill ju inte jag att det ska stå kommentararens namn och bloggadress.
Jag lyckades få bort kommentaren helt så det står ingenting om att den är borttagen men det kanske är för att JAG tog bort den från MIN blogg...eller nåt

Anitha Östlund Meijer sa...

vad gulligt du skrivit