VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 6 juni 2009

Solen skiner på Sveriges Nationaldag

Solen skiner och jag mår bara bra. Dagen började segt, men med några koppar te framför datorn så kom energin. Jag känner mig rätt pigg nu faktiskt. Jag ska skriva klart det som måste skrivas i skolan och sedan ska jag bara göra det jag känner för idag. Och hör och häpna, det blir nog att städa och plocka lite. Tänk att det kan verka lockande när tiden finns till det.

Mina barn är hos sin pappa och maken sover så det är tyst och lugnt. Jag har suttit på trappan i solen och druckit en kopp te och bara njutit. Det blir en cykeltur snart till syrran med hundarna för hon är på Willys och handlar. Vi handlar alltid till varandra för att slippa göra av med för mycket pengar (i alla fall mina pengar ska sparas)och så sparar vi energi och tid på att köra iväg. Det passar oss båda två mycket bra. Tur jag har henne.

Nu ska jag ta tag i mina studier och förhoppningsvis kommer utmaningen från skrivpuff senare idag.

Ha det gott, hoppas solen skiner på er denna fina nationaldag.

Cattis

4 kommentarer:

Maria sa...

ja det var ju synd, attans då :) Egentligen lite synd att såna matcher går på kanaler som 6:an för det är ju inte en av de vanligaste kanalerna direkt.
Tack! Ibland blir jag nästan impad av mig själv :) En anledning till att jag gör såna grejer är väl att jag har en liten förkärlek till bruksanvisningar av någon konstig anledning :)
Härligt att höra att du mår bra. Och solen gör ju verkligen sitt. Är skiner solen också och jag ska iväg till gymmet om en stund.
Kram

Ett djupt sår sa...

God morgon! Det är så mysigt att kunna sitta ute och fika. Vi åt frukost ute idag. Nu ska vi ut på en mc-runda. Ha en bra dag. Kram L

Anonym sa...

Ja, du får gärna visa mig =) försökte, men det blev helt fel. Vet inte vad som gick snett. Tänkte skriva til dom igår kväll, men hade inte orken så jag ska göra det nu! =)

Ja, jag pratade med Rebecca redan halv 9 i morse. Och som du säger, hon svävar på moln! Kul att höra henne så glad, det gör mig glad!

Hoppas att du också får en fin helg, kram elin.

Anonym sa...

Hej Cattis!! =)

Jag är inte hemma idag, är hos en vän just nu. Kommer hem i eftermiddag/kväll någon gång. Då vi ska grila. Vi kanske kan se hur det blir imorgon, rorr att jag är ledig då. =)

vi hörs! Kram