VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 21 juni 2009

Arbete igen i morgon

Jag har haft två fina dagar hemma nu. Det har känts skönt att bara vara efter min natt jag jobbat.

Vi var ute och åt middag igår kväll och det var gott och mysigt, men det var lite svårt att hitta en restaurang som var öppen midsommardagen. Det är väl meningen man ska sitta och grilla och dricka gott denna dagen på året, inte vara ute på restaurang för att äta god mat.

Angels Comments

Spicecomments.com - Angels Comments
Idag har jag bar varit hemma och fått lite lådor städade i mitt nya kök. Det kändes bra eftersom maken samtidigt lade granit på golvet mellan den ena delen av köket och köksön. Det tar sin tid att få köket klart, men sakta, sakta blir en del efter den andre klar och det känns så härligt. Nu ska jag snart få handtag på lådorna och slippa silvertejpen vi har där.

Idag har jag bestämt mig för att trimma hunden klart så det måste bli gjort. Jag hade oxå planerat in en joggingtur,men den blir av i morgon bitti istället.

I morgon hoppas jag att orken finns för en utmaning oxå, idag blir det inte av för hemmet har fått min tid och det var behövligt.

Ha en fortsatt skön kväll.

Cattis

Inga kommentarer: