VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 juni 2009

Första dagen på mitt sommarlov

Jaha, då var det sommarlov idag och var lägger jag första dagen där tro? Jo, hos min underbara vän Jenny och hennes barn. Vill ni veta vad Jenny betyder för mig läs gårdagens utmaning om vänskap.

Jag ska först ut och jobba idag i cirka två timmar, och efter det blir det en cykeltur med hundarna. Jag sticker till Jenny & co efter lunch.

Min lilla dotter har varit på lägerskola sedan igår och hon kommer hem idag, det ska bli spännannde att se hur mycket hon har sovit där.

I natt ska jag gå bredvid på mitt sommarjobb så jag måste sova lite ikväll och ladda lite energi inför natten. Det ska bli spännande att se hur detta går.

Nu när skolan är slut har jag blivit sugen på att städa så lite och lite ska jag försöka få ordning här hemma.

Ha en bra dag.

Cattis

Inga kommentarer: