VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 juni 2009

God Natt

Det är en fantastisk kväll ute, men har man som jag varit ute och slarvat hela lördagsnatten måste jag sova tidigt. Nu när det är såhär varmt kan jag inte klistra upp mina reklamafficher på dagarna heller, för det är för varmt så jag ska upp halv 6 imorgon bitti för att jobba med det.

Dagen har gått rätt bra men jag är och har varit seg och trött. Jag har även tagit en lång(!!!) joggingtur på 4 km. en liten koll på hur det skulle kännas inför fredagens lopp. Det kändes helt ok. Det gick inte fort, men jag kommer att orka springa det kände jag.

Nu ska jag lägga mig för att läsa lite.

Good Night Comments

Spicecomments.com - Good Night Comments


Natti Natti

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Jag är djuuuuupt imponerad över ditt joggande :) Godnatt!
Kram