VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 12 juni 2009

Utmaning 163 - Att bli övertygad

Att ta beslutet att vara nykter är det bästa jag gjort. Inte bara för min egen skull utan oxå för mina barn. Jag besparar dem otroligt mycket oro och ilska som de slipper nu med en nykter mamma.

Detta beslut är det bästa jag gjort i hela mitt liv, det är jag helt övertygad om. Jag tror att jag skjuter mina flickorns spritdebut framför sig, det är inget jag någonsin får svar på men jag tror det.

Jag tror att jag ger dem kunskaper om spritens inverkan på oss mer när jag själv kan vara nykter än om jag druckit på fester och så som jag gjorde förr.

Jag vet att mina flickor är stolta över mig och min nykterhet och det får mig att fortsätta vilja vara denna nyktra fina mamma som jag jobbar för att vara idag, en dag i taget.

Cattis

5 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Och jag håller med, lika nykter som du:)

Sagosessan sa...

Jag beundrar människor som har karakär och självinsikt nog att bestämma sig för något, hålla fast vid det och därmed förändra livet för sig själva och sin omgivning.

Angélique Morgonöga sa...

*applåder* önskar bara vi är fler, vi som tagit ställning

Sofie B-C sa...

Ett jättefint inlägg, Cattis! Jag hade inte hunnit läsa ditt innan jag lade ut mitt eget -hoppas att du inte tror att jag föringar alkoholberoendet med min kanske lite fåniga "länk" till skrivberoendet. Men, du förstår nog vad jag menar när jag pratar om suget efter skrivandet. Hoppas allt går bra med din bok! Och all beundran till din Övertygelse -well done! //Sofie

Anitha Östlund Meijer sa...

fint skrivet. och en eloge till ditt beslut.