VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 30 juni 2009

Morgonpasset avklarat

Klockan ringde 5 och jag hoppade ur sängen(nu ljög jag). Det var dags för morgonpasset med mitt utomhusjobb. Jag körde direkt med ett ägg i magen och lite mandel och kom hem igen klockan halv 9. Nu kan jag göra vad jag vill hela dagen och jag har ett pass i kväll på en timme.

Det kommer inte att bli mycket gjort idag för igår när jag rensade ogräs med händerna utan handskar drog jag så mycket i ogräset så jag har bränt mina händer lite.

Igår träffade jag min faster som jag inte träffar så ofta. Hon var gift med min pappas bror som dog i fyllan -87. Hon är en av få i släkten som förstår mig och min syster om att vi tagit avstånd från vår supande pappa. Oh, vad arg hon blev på mamma som behandlar mig och min syster som hon gör. Hon ville träffas och prata lite och det ska jag faktiskt göra för det är skönt att få ha kontakt med dem som känt mig sedan jag var en liten plutt plutt. Skönt att få känna den kärleken från henne, det behövde jag.

Nu ska jag krype ner i sängen igen för att sova lite för jag är väldigt trött efter för några timmars sömn i natt och mitt fysiska jobb.

Ha det gott.

Cattis

2 kommentarer:

Bloggullet sa...

Skönt att träffa och prata med någon som förstår.

Jag brukar också rensa ogräs med händerna, det känns inte som jag får grepp när jag har handskar. Lite smuts under naglarna gör bara gott.;0)
Kram

Unknown sa...

och jag förstår dom känslorna du har...prata med din faster och kabske du får lite pusselbitar...kram