VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 16 juni 2009

Gympa igår motionstävling om 3 veckor

Då var sommarens första gympapass avklarat. Där i parken fick jag reda på om en tävling när vår festival startar så jag gick hem och anmälde mig direkt till den. Jag känner att det var rätt modigt gjort eftersom jag bara joggat 3 gånger, men jag har några veckor dit så jag ska hinna jogga mer. 5km är det jag ska springa och det ska jag väl klara av.

Gympan var härlig, det var syrran jag och min yngsta dotter som gympade, den stora dottern tittade på, men snörade på sig jogginskorna när hon kom hem och tog ett pass då.

Idag står det lite jobb på listan, och sedan ska vi hämta moppen som varit på lite justeringar. Jag ska sedan till lille babyn och gosa lite. Dagen måste tyvärr sluta där vid 3 för jag ska besikta vår bil, vilket jag tycker är en av det tråkigaste saker att göra, men men det får göras det med.

Solen skiner och det blåser inte så det blir säkert en toppendag. Hoppas alla får det idag

Cattis

1 kommentar:

Lisa sa...

God morgon!
Åh vad du är duktig som gympar och joggar. Vilken bra morot att du anmälde dig direkt till tävlingen. Ha en bra dag.. Kram Lisa