VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 11 juni 2009

Letar bil

Jag sitter här och väntar på att kvällen ska komma så jag kan sova igen. Jag har nu jobbat mina två första nätter och det har gått bra tycker jag, förutom min sömn på dagarna. Jag ahr sovit till 12 bägge dagarna och det är för lite.

Jag vill köpa mig en liten bil och jag sitter här och letar och kollar. Det är rätt roligt tills jag vad det ska kosta per månad. Då är det mindre roligt. Jag får se om jag är bilägare innan helgen är slut.

Ha det bra

Cattis

1 kommentar:

Bloggullet sa...

Grattis till att du klarade tentorna. Och förhoppningsvis är snart även bilägare, så kul.

Vi åker iväg några dagar till Varberg, ska bli mysigt.
Ha en skön helg.
Kram