VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 18 juni 2009

Blöta makaroner

Idag har jag serverat mina barn, och syskonbarn blöta makaroner. Det är Alexander 3,5 år som uttrycker sig på detta viset. Min yngsta dotter beställde makaroner med sås på när hon var yngre, men jag säger kort och gott stuvade makaroner.

Spelar väl ingen roll vad man säger bara vi vuxna fattar vad de säger och ger barnen det de vill ha. Vill Alex ha blöta makaroner får han det såklart

Cattis

Inga kommentarer: