VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 13 juni 2009

Inlägg 299 dagen efter

God morgon,

Min studenfest igår blev fylld av skratt, det var länge sedan jag skrattat så mycket. Denna del av släkten är väldigt glada och jag känner mig väldigt glad inombords idag och ni som har följt mig här vet att det inte alltid har varit så.

Jag hamnade på en annan fest än den jag planerat men det blev hur lyckat som helst. Det var två kusiner som gick ut igår och jag och syrran hade valt att tillsammans åka till den familjen som vi träffat mest genom åren. Jag mötte den andre studentens mamma på skolgården och hon frågade om vi kom. Jag sa nej, men började tänka efter. Denna student är speciell för oss alla för hon har Downs syndrom och har varit mycket sjuk. Jag ringde syrran och sa att vi måste dela på oss och åka till en varsin student. Det gjorde vi och jag hade så roligt och nu ska jag med detta glada gäng och dansa till Thorleifs ikväll.

Jag vet inte hur jag ska orka, men jag känner att jag måste komma ut och skratta lite.

På festen var där en kurskamrat till mig som jag läser ihop med. Vi blev lika förvånade båda två och vi pratade mycket igår kväll.

Idag blir det vila, städning och så ska jag skriva på boken såklart.

Ikväll blir det dans och det ser jag fram emot att få berätta för er om hur det går.

Cattis

Inga kommentarer: