VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 26 juni 2009

Mitt underbara kök

Här kommer en liten presentation av mitt kök.
Sedan min 40-årsdag har vi haft silvertejp som handtag till lådorna. Fint va?


Så här ser det ut nu. Lite finare?

Denna del kom oxå på plats och det är maken som valde vinstället, men jag kom på att mina vichyvattenflaskor kan vara där istället. Eller??

Nu ska vi leva med detta köket i några månader tills vi bytt taket och efter det ska det göras de sista justeringarna. Men även om det är tråkigt att allting inte blir klart på en gång så är allting bättre än det var innan.

Ha en skön fredagkväll


Friday Comments

Spicecomments.com - Friday CommentsCattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Supersnyggt!

Bloggullet sa...

Så tjusigt kök du har.

Ha en fin helg.
Kram