VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 7 juni 2009

Har jobbat nu.

Jag har gjort min arbetsdag nu och är ledig tills i morgon bitti. Jag är trött nu och ska krypa ner under täcket igen och jag är övertygad om att jag mår bättre näar jag vaknar till liv igen.

Min rockdotter har blivit facebookare och det gillar både jag och hennes bästis. Nu har jag en facebook dotter och en bloggdotter, känns himla bra. Jag saknar dem mycket och det ska bli skönt att få pussa på dem när de kommer hem.

Nu kallar sängen.

Cattis

4 kommentarer:

Anneli sa...

Hej vännen!
Hoppas du mår bättre när du vaknar.
Det du skriver om din mamma är som att läsa sina egna tankar. Det gör mig ont att någon annan också har en sådan mamma. Men måste ändå säga att det är skönt att man inte är ensam, att det finns någon som verkligen förstår.
Kram

Anonym sa...

Ja, jag tycker också att det är kul att hon har skaffat Facebook =) och super skoj att den andra bloggar! Det gillar vi..

kram!

Maria sa...

adu, var en bra fråga du det där med etiketterna, men måste väl vara något med sidelement. Ska kolla....

...Nu har jag kollat. Tror jag lade till Etiketter i sidelementen

Maria sa...

Phu, så skönt. Då behöver jag inte känna mig urblåst då för att jag inte röstade :)
Kram