VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 31 maj 2009

Morsdag

Nu är denna dagen med slut och det känns lite konstigt att inte ha en mamma att åka till när det är mors dag. Men det känns säkert mer för henne än för mig, för jag har mina underbara barn och min syster och hennes familj att umgås med, mamma och far har ingen familj att träffa alls. Vi systrar har i alla fall varandra.Jag bjöd dit mig idag och fick se när syrrans underbara barn sprang genom vattnespridaren. Det var skönt att få vara där för andra dagen irad och bara vara.

Mina underbara barn har varit hemma med mig hela dagen och det har jag uppskattat väldigt mycket:)

Nu ska jag krypa ner i sängen och vila mig inflr morgondagen när jag ska skicka in mina tentor.

Natti natti

Cattis

1 kommentar:

Bloggullet sa...

Låter som en bra helg för dig. Jag hoppas det går bra för dig på tentorna.
Kramar