VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 17 maj 2009

Ansiktet lent som en barnrumpa

Nysmord i ansiktet efter en ansiktsbehandling och fötterna doftar gott efter fotbad. Ensam hemma.Hur härligt kan det bli?

Jag har oxå tagit mig tid att påbörja mina nästa sidor i boken. jag har skrivit ner i en anteckningsbok det sista vi gick igenom i London och nu ska jag börja arbeta med det, tänkte jag.

Jag har kött i ugnen för maken åkte till sina vildsvin i skogen så det blev ingen grillning ikväll. Jag har det lugnt och skönt och det har vänt i mitt mående och detkänns bra.

Ha en skön kväll.

Cattis

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej min vän.... Nu äntligen har jag hittat in i din blogg. Visst är det härligt att bara få lov att var.... Ensamhetens lov är den bästa - speciellt som man (jag) vet att det finns någon som väntar.

Tusen tack för att du finns som ett stort stöd i mitt liv.

kram, E