VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 8 maj 2009

Sommarjobbet bestsämt

Jaha, då blev det bestämt var jag ska jobba i sommar och egentligen utana tt jag fick bestämma själv. De ringde från äldreboendet och sa att de hade nattjobb till mig. Jag skulle lämna besked på måndag morgon.

Jag ringde till tidningsutkörarna och helt plötsligt hade de bara två veckor till mig i sommar och då bestämde jag mig för att jobba från midsommar till 9 augusti i Everöd på detta äldreboendet. Det blir säkert hur bra som helst. Hoppas jag i alla fall.

Det är i alla fall skönt att det är klart så jag slipper gå och tänka mer på det. Nu kan jag fokusera på skrivandet och skolan i stället.

Jag har oxå betalat in lite på samma lägenhet som jag bodde i förra gången jag var i London så det är oxå klart och allt detta gav mig lite ny energi och lycka. Skrivarkursen blir första veckani november. Det är mycket härligt att ha och se fram emot.

Ikväll ska vi grilla och mina barn ska passa sina kusiner. Jag har inte träffat dem på hela veckan så det ska bli härligt att pussa på dem ikväll.

Ha det gott...

Allt ordnar sig, eller hur....

Cattis

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Allt ordnar sig!

Trevlig helg,
Kram Åsa