VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 17 maj 2009

Utmaning 137 Ord på B

Barnen

Behöver

Bara

Betyda

Bäst i Test


För mig är det barnen som betyder mest. Vi skrattar tillsammans varje dag och talar ofta om hur mycket vi betyder för varandra. Detta hade jag aldrig trott att jag skulle få uppleva eftersom min tonårstid var väldigt olycklig. Vad som än händer vet barnen att de alltid har mig och de behöver aldrig vara rädda för att komma hem och berätta något. De är helt enkelt Bäst i Test.

Cattis

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kloka ord du har skrivit =)

Kram, elin.

Anonym sa...

härligt, blev så glad då jag läste bäst i test gillade jag

Margareta sa...

Vilken fin blombukettsbild, är den från födelsedan?
Gott för dina barn att veta att de är bäst i test!! Sånt gör livet lättare!!

Cattis sa...

Ja, den buketten kom från vänner som jag knappt har träffat, bara haft kontakt med via telefon. Den var så fin och jag blev så glad när fick den.

Tjotten sa...

Japp, håller med, barnen är det bästa som hänt en, utan dem hade inte livet varit lika mycket värt att leva för.

Ps. Mina är också bäst i test ;-)