VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 27 maj 2009

Johan Blund har övergivit mig.

Då sitter jag här igen, vaken mitt i natten med min dator och min tekopp. Det är så trist, för jag vill bara sova gott så jag orkar plugga i morgon.

Jag ska inte sitta uppe så länge för jag vill bara sova. Jag jobbade rätt mycket med mitt utejobb igår och det känns i kroppen, den känns matt och utarbetad. Men nu har jag inget utejobb förrän på måndag och det känns underbart.

Jag var och lämnade en mamma-barn bukett till Jenny och hennes familj och önskade dem välkomna hem igår kväll. Hon var helt slut, hon hade inte sovit sedan natten till torsdagen.

Usch, den stackaren, hon vill bara sova och gossen vill bara ha mat. Där var jag med för 13 år sedan och jag vill inte dit igen, Det är rätt skönt att mina barn sover gott själva om natten och de klarar sig utan mat med(på natten). De är rätt stora och duktiga nu och det känns helt underbart.

Jag ska börja jogga i morgon bitti, med hundarna, sedan ska det bli en rutin i mitt liv igen har jag tänkt. Jag hoppas min rygg klarar det, för den känner jag av emellanåt. Jag får springa uppe i skogen där detär mjukt så ska väl ryggen gilla det oxå. Sedan kan jag och andra bloggare "springa ihop" - häftigt va??

Nu ska jag ner i sängen igen. Klockan är 3.47

Natti Natti

Cattis

1 kommentar:

Maria sa...

Kanon. Jag hejar på dig :)
Är det nåt speciellt med din rygg eller är du som jag, bara klen?? :) Sen jag började träna upp min rygg så har jag inte alls lika ont lika ofta. Så det kan vara något att tänka på. Om du inte har någon skada eller så förstås, då finns det nog andra som är bättre på det än vad jag är :)
Kram