VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 9 maj 2009

Bördan har lättat

Det är lördag morgon och klockan är 6.21. Ja njuter av min tid framför datorn med en kopp te.

Allt känns lättare eftersom jag kan släppa alla tankar på sommarjobb nu. Onödiga tankar och onödig energi har jag lagt på detta inom mig under en längre tid.

Idag ska jag till Ystad och träffa tillfriskande matmissbrukare på ett OA(overeaters Anonymous)konvent. Jag och min syster åker tillsammans och jag ser fram emot detta. I torsdags kväll funderade jag på att strunta i allting och vara hemma, men nu känns det bara bra att komma iväg och tänka på annat.

Mina barn ska till Karlshamn på konfirmation hos en kompis och maken fortsätter att jobba med att lägga golv i nya köket/vardagsrummet.

När jag kollade smhi skulle solen skina i Ystad hela dagen och det känns fantastiskt om det blir sol.

Ha nu en riktigt skön helg, det ska jag ha,

Cattis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt det där med sommarjobbet =) blir nog bra!

ha det bra, kram elin.

Bloggullet sa...

Skönt att det fixat sig med sommarjobbet.
Nu läser jag här att vi har ännu mer gemensamt, jag har också överätit och gör det fortfarande ibland, för att döva känslor osv.
Sen är min far född i Everöd och vi hälsade ofta på min farmor och farfar som bodde där.
Kramar