VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 30 maj 2009

Utmaning 150 - Hon bestämde sig till slut det skulle...

Hon bestämde sig till det det skulle bli början på något nytt. Nu skulle hon ta tag i det hon varit ifrån i nästan tio år. Inom sig kändes det helt rätt att våga nu, fast lite rädd var hon allt hon var dock 40 år gammal.

Samtidigt var hon ingen soffpotatis, men hon var inte i särskilt god fysisk form heller. Men det skulle hon bli hade hon bestämt. Hon skulle verkligen våga nu, det som hon drömt om i över tio år, men när hon levde i drömmen för tio år sedan kom hon aldrig upp i rätt längd på jogginturerna. Nu visste hon att det behövdes jogga året runt innan hon kunde ta modet att anmäla sig till London maraton 2012.

Det är tre år dit och med sin jogginbakgrund med sig visste hon att detta skulle kunn gå i lås. Då fick hon inte bara göra det hon drömt om utan hon fick göra det i den staden hon äslkar allra mest, London.

Detta beslut känns helt riktigt och hon vet att en början är att jogga varannan dag och sedan låta jogginturerna bli längre och längre.

Hon är övertygad att det kommer att bli som hon bestämt

4 kommentarer:

Sagosessan sa...

Jag hade velat veta mera om maratonet! Hur gick det? Klarade hon det? :-)

Miss G sa...

jag behöver inte veta hur det gick/går. det hörs lång väg att det kommer att funka. denna kvinna är en segrare oavsett om hon väljer att till slut springa loppet eller ej. Heja!

Anonym sa...

Tack så mycket!! =)

Vad kul med maraton, önskar dig Lycka till med joggandet!

kram elin.

KarinaHC sa...

Ja nog gäller det att vara bestämd om man ska klara något sådant. Hur gick det? ;)